VDH Kringgroep
Noord-Limburg

 

 

  Locatie

Routebeschrijving naar het terrein van VDH Kringgroep Noord-Limburg op sportterrein "De Heyacker", gelegen aan de Heiakker, tegenover restaurant “De Boswachter” (voorheen “Boszicht”)aan de N275 te Maasbree,  op ongeveer 5 kilometer afstand van Venlo.
Vrijwel direct na het passeren van restaurant “De Boswachter” aan de rechterzijde, ziet u aan de linkerkant van de weg de Heiakker die naar het oefenterrein gaat.

 

 

Klik op de afbeelding
voor een vergroting.

 

 

 

Komende vanuit de richting Nijmegen:
A73 Nijmegen richting Roermond. Bij Blerick de afslag (14) richting Maasbree nemen en via de N275 richting Maasbree volgen. Het terrein ligt aan de linkerkant van de weg.

Komende vanuit de richting Eindhoven:
A67 Eindhoven richting Venlo. Vóór Venlo richting Maastricht (A73) aanhouden. Bij Blerick de afslag (14) richting Maasbree nemen en via de N275 richting Maasbree volgen. Het terrein ligt aan de linkerkant van de weg.

Komende vanuit de richting Duisburg / Mönchen-Gladbach:
A67 Duisburg richting Eindhoven. Na kruisen van de Maas, de A73 richting Maastricht volgen. Op de A73 de afslag (14) richting Maasbree nemen en via de N275 richting Maasbree volgen. Het terrein ligt aan de linkerkant van de weg.

Komende vanuit de richting Maastricht:
A2 Maastricht richting Eindhoven, daarna de A73 richting Venlo. Op de A73 de afslag (14) richting Maasbree nemen en via de N273 richting Baarlo volgen en dan de afslag richting Maasbree volgen (N275). Het terrein ligt aan de linkerkant van de weg.

 

LET OP: Als u aan komt rijden vanuit de richting Venlo, sla dan niet direct linksaf het zandpad in,
              maar rij ± 50 meter door, keer in het midden van het verdrijvingsvlak en rij dan rechtsaf de
              zandweg “Heiakker” op.

Dit kan u een eventuele boete besparen.

Route 2