VDH Kringgroep
Noord-Limburg

 

Nieuwjaarswandeling en -viering

Op de eerste zondag van het nieuwe jaar werd de jaarlijkse nieuwjaars wandeling weer gelopen.

Rond half 10 op deze morgen druppelden de eerste leden al binnen voor een lekker bakje koffie. Rond 10.00 uur was iedereen aanwezig en vol spanning werd er gewacht op de tocht die door Paul Boonen was uit gezet.

Nadat onze voorzitter, Thea Görtz, het openingswoord had gedaan, werd iedereen gevraagd om met hond klaar te gaan staan voor vertrek.

In het begin waren de honden uiteraard hyper actief maar uiteindelijk had iedereen zijn draai gevonden en konden we lekker genieten van de natuur, onze honden en de gezelligheid onderling.

Na een behoorlijke wandeling kwam voor veel wandelaars het hoogtepunt, namelijk de overheerlijke, warme goulashsoep van Els en Huub Hendrix. Eerst werd voor de honden een rustig plekje gezocht en daarna was het smullen geblazen.  

Nadat ieder de soep op had, gingen we verder met onze tour. Onderweg kwamen we diverse fietsers en trimmers tegen. Ook kwamen we nog een echtpaar met een jachthond tegen. Wat is het dan geweldig dat we gewoon door kunnen lopen, elkaar netjes gedag kunnen zeggen en dat er geen hond  reageert of lelijk doet.

Zo werd er rustig door gelopen naar ons clubhuis, waar ons ook nog iets lekkers te wachten stond, namelijk kip in kruidensaus en gehaktballetjes in satésaus. En ook stonden er verse, gekookte eitjes uit de stal van Iwan.

 

Onze dank gaat uit naar:

Paul Boonen voor de mooie wandeling;

Els en Huub voor de heerlijke soep onderweg;

Laura en Iwan voor de verse eitjes;

Thea en Wilma voor de kip in kruidensaus en gehaktballetjes in satésaus.

 

Terug kijkend was het een gezellige dag en een goed begin van het nieuwe jaar.

 

Ook zijn er van deze wandeling foto’s gemaakt. Deze zijn te zien in de fotomap.